Sıkıntılı bulmaca

Sıkıntılı bulmaca, Bulmacada iç sıkıntı nedir?, Bulmacada anlam ne demek?, Genellikle bulmaca ne demek?, Bulmacada Güzel nedir?, Iç sıkıntısı ne demek?


Sıkıntılı bulmaca

Sıkıntılı için 5 adet cevap söylemek mümkündür. Mukassi, kasvetli, meşakkatli, bozuk ve ıstıraplı sözcükleri bunlar arasında yer alırlar.

Bulmacada iç sıkıntı nedir?

Sıkıntılı için 5 adet cevap söylemek mümkündür. Mukassi, kasvetli, meşakkatli, bozuk ve ıstıraplı sözcükleri bunlar arasında yer alırlar.

Bulmacada anlam ne demek?

Bundan dolayı cevapların bilinmesi bulmacanın çözülmesinde yardımcı olmaktadır. İç sıkıntısı 6 harfli cevap istenildiğinde cevap olarak ilinti veya afakan kelimelerinin verilmesi gerekmektedir. Bulmacada hangi kelimenin uyduğu önemlidir.

Genellikle bulmaca ne demek?

Anlam kelimesinin 4 harfli 2 tane cevabı vardır. Bunlar " mana ve mani" şeklindedir.

Bulmacada Güzel nedir?

Dilimize Arapçadan geçmiş olan ekseri, genellikle sorusunun en kısa yanıtlarından biridir. Alelusul kelimesi, alışılageldiği üzere ve her zamanki gibi anlamına gelir.

Iç sıkıntısı ne demek?

Farsça kökenli rana kelimesi hem parlak hem de güzel anlamına gelir. Divan şairlerinin methiye ve kaside türündeki şiirlerde sık sık kullandıkları Nigar kelimesi, yüzü resim kadar güzel olan sevgili demektir. Kökü ''hüsün'' olan ahsen sözcüğü, en güzel, en çekici ve zarif manasına gelir.

Iç sıkıntısı neden olur?

İÇ SIKINTISI NEDİR? İç sıkıntısı sebepsiz yere endişe, üzüntü, keder, karamsarlık, korku gibi hislerin duyulması halidir. Bu durum kişide kalp çarpıntısı, solunum hızlanması, sindirim zorluğu ve kramplar gibi şikayetlere yol açabilmektedir.

Bulmacalar nelerdir?

Yoğun çalışma temposu veya oksijenin az olduğu ortamda uzun süre bulunmak gibi hâricî sebepler ile bedenî bazı rahatsızlıklar da iç sıkıntısına sebep olabilir. Ancak kişi bazen kendisini kabz hâline sokan şeyin ne olduğu fark edemeyebilir. Hiçbir neden olmadığı halde gönül darlığı yani kabz hali yaşanabilir.

Bulmacada çare ne demek?

Çare kelimesine verilebilecek en kısa cevaplar: 1- DEVA 2- ŞİFA 3-İLAÇ 4- UMAR. Eski Türkçe kelimelerden biri olan Umar, ''ummak'' fiilinden türetilmiştir.

Diğer Bulmaca Yazıları